fbpx

“Bij de dagopstart krijgt iedereen de kans om te zeggen wat er is. Dat brengt meer begrip.”

Hoe ziet je werkdag er uit bij Henri?

Je dag als smaakmaker begint met een gezamenlijke dagstart, waarbij je bespreekt hoe het team er voor staat, hoe iedereen in z’n vel zit en of er gezamenlijke verbeterideeën zijn. Dan ga je aan de slag op jouw afdeling. Samen zorgen dat er prachtige soepen, sauzen en maaltijden gemaakt worden!

Je proeft het!

Als je bij Henri werkt, werk je in de geluksfabriek en dat proef je terug.  Je doet nuttig werk: mede dankzij jou genieten er dagelijks zo’n 33.000 mensen van hun eten. Jouw werk wordt niet alleen binnen, maar ook buiten ons bedrijf gewaardeerd. Je doet afwisselend werk, waar ook nog eens ruimte is voor jouw persoonlijke groei en wensen. Ook onze klanten proeven dit terug: niet alleen omdat we koken met goede ingrediënten, maar vooral omdat we met aandacht werken aan onze soepen, sauzen en maaltijd. Met liefde bereid.

En wat (s)maakt het verschil?

  • Bij Henri sta je zelf aan het stuur. Jíj maakt het verschil. Je bent een belangrijke schakel van ons bedrijf en een smaakmaker die in zijn kracht staat. Net als je collega’s.
  • Bij Henri werk je in een familiebedrijf, waar alles draait om het maken van goed en eerlijk eten. Dat is wat ons beweegt.
  • Bij Henri krijg je een buddy als je begint aan je nieuwe baan. Je buddy legt zaken uit, vertelt waar je moet zijn en stelt je voor aan je collega’s.
  • Bij Henri staat er altijd fruit klaar voor de smaakmakers: Henri vindt gezondheid namelijk erg belangrijk.
  • Bij Henri heb je geen ploegendienst; hooguit verschoven diensten. Voor veel koks is het een verademing om in dagdienst te werken, ’s ochtends vroeg te beginnen en ’s middags lekker op tijd thuis te zijn.
  • Bij Henri werk je niet in gekoelde ruimtes – de inpakafdeling en expeditie uitgezonderd, waar dit uiteraard een vereiste is.
  • Bij Henri hebben we een goede cao (voor de gemaksvoedingsindustrie).

En we hebben ook nog eens goeie koffie in de kantine en ’n gezellig feest op z’n tijd. We zijn tenslotte wel een Brabants familiebedrijf.